Warez PHP Scriptler ve Warez Etik midir ?

 Merhaba arkadaşlar biliyorum warez emek hırsızlığı cart curt konuşanlar var. Ancak resmi iş yapanların da çoğu sağdan soldan alıp düzenlemiyor mu ? Firmalar sağdan soldan çorup çalıp edit yaptığı temalaral ve scriptlere ion cube ile şifeleme yapıp, yayınlıyor bu sizce warez değil mi ?

İon Cube Decoder
 Peki bu sözde firmaların yüksek fiyatlar ile satışa sunduğu scritleri decode edip paylaşmak suç mu ? Kendileride çalmıyor mu sonuçta ? Diyelimki sıfırdan kendi yaptı ne değişir, herkes çıkarına bakar insan medeniyeti aynı arı kolonileri gibi çoğunluk çalışıp baştakileri besliyor. Kölelik düzeni kalkmadı sadece sistem değiştirdi. Kimin kölesi olabileceğini ve ona ne şekilde hizmet edebileceğini seçmen senin köle oldğun gerçeğini değiştirmez! Bugün Warez yarın hırsızlık Dünya genelinde medenileşme söz konusu olsa bile ülkemiz her gün yozlaşmaktadır, tek geçerli kanun bizim içinde bulunduğumuz orman kanunlarıdır. Kopar ye ve kaç!

Toplumsal Yozlaşma

Sadede gelecek olursak warez php scriptler sisteme isyan niteliği taşıyan yağmaların en kolayıdır ve etkilidir. Çıkar elde edebilirsiniz ve büyük zararlar verebilirsiniz.

Yorumlar