Asosyal Hackerlar İçin Kız Tavlama Yöntemleri



Öncelikle Merhaba Sizi bu konuya getiren Hayatın ya da insanların A*ına Koyayım



1-Kızın dikkatini çekmeniz lazım nasıl yapabilirsiniz bunu "Kitaplar, Sesiniz güzelse sesiniz, İlgi Çekici Yetenekleriniz, HACKER veya SİBER GÜVENLİK ile, Yemek Yaparak vs."



2-Kız birkez sizin farkınıza vardıktan sonra, ilgisizlikle aşırı ilgi arasında bir sınır var, onu keşfedin. Çünkü bu sınır her kızda ayrı biryerde bulunur. Bunu keşfetmek için ikisini birden uygulamayın çünkü çok ilgiden sıkılırsa sizin ilgisiz olarak davranışınız ona tuhaf gelicek ve bu ani değişimden dolayı iğrenir ilgisizlikten değişim ise yine aynı konuya denk geliyor. Keşfetmenin asıl yönü orta bir şekilde uygulayabilmek. Mesela ne çok ilgi ile sıkacaksınız ne de ilgisizlikten dolayı uzaklaştıracaksınız.



3-Bunu keşfettikten sonra 2 yol olarak ikiye ayrılacak.



A- İLGİSİZLİKTEN ETKİLENECEK OLAN



Bu tip kızlar kendileri de başta ilgisiz davranırlar ama sizi sevince ya da bağlanınca köpek gibi olurlar. Bu kızları etkilemenin yolu;1- Mesajlaşırken birden gidin hatta story, post vb. paylaşım yapın kız sizi merak etsin 1-2 saat sonra yeniden yazın hiçbir şey yokmuş gibi2- Oyun oynayan biriyseniz oyunlarda cevap vermeyin ara sıra verin aslında sevinsin kendini önemli hissetsin.3- Kızı çok fazla önemsemiyor gibi yapın ama abartmayın kızları üzmeyin arkadaşlar sonra tüm erkekler şerefsizdir oluyor4- Badboy taklidi de yapabilirsiniz ama hepsinde işe yaramaz sanki konuştuğunuz tek kız o değilmiş gibi5- Bir konu üzerinden konuşuyorken kendi konunuza odaklanın başlarda onun konusunu göz ardı edin daha sonra onun konularına göz gezdirin bir zamandan sonra onun konuları siz olucaksınız.



B- İLGİDEN ETKİLENECEK OLAN

Bu tip kızları etkilemenin yolu;



1- İLGİ, İLGİ, İLGİ AMA ABARTMAYIN

Yorumlar