İnternetin Karanlık Yüzü [Dark Web & Deep Web] Nedir? Nasıl giriş sağlanır?

 DARK WEB HAKKINDA GÖRÜŞLERİM!





Dark Web, İnternetin karanlık yüzüdür ihlal politikalarının olmadığı ve kullanıcıların rahatlıkla kendi görüşlerini açıklayabildiği bir yerdir. Dark Web yani diğer adı ile Deep web 2.Dünya savaşında kurulmuş askeri konuşmaların gizlenilmesi amacı ile kurulmuştur.

Günümüzde birçok kaçak eroin ,silah veya kimlik bilgileri Dark web üzerinde satılır kullanıcılar Bitcoin yardımı ile alış-verişlerini tamamlar hiçbir şey olmamış gibi uzaklaşırlar.




Kesinlikle yasal değildir çünkü içerisinde bütün insanların kimlik bilgileri veya ifşaları bulunmaktadır her türlü içerik olmasına rağmen kullanıcılar birbirlerinin bilgilerini bilmiyordur. genel olarak bakarsak tehlikeli olarak "Red room" yani kırmızı oda dediğimiz yerde insanlara eziyet çektirilerek ölmelerini canlı bir şekilde gösteriyorlar bu politika gereği yasak olan şeylerden biri fakat İP adresleri görünmediği için bu kişileri yakalamak nerdeyse imkansızdır. genel olarak bakarsak Din, Irk gibi şeyleri kendi görüşlerini konular içerisinde yazarlar çünkü hiçbir şekilde tanınmıyor veya yakalanmıyorlardır. 

İNTERNETİN KARANLIK YÜZÜNE NASIL GİRİŞ YAPILIR!


En çok merak edilen konulardan biri bu internetin karanlık yüzüne yani deep web e nasıl giriş yapabilirim diyorsanız bir tavsiye olarak girmeyin derim çünkü hem tehlikeli hem de Psikolojik rahatsızlıkların oluşmasında yarar. eğer gerçekten girmek istiyorsanız "TOR BROWSER" adlı program size Onion sitelerinde yardımcı olucaktır Onion nedir diye soruyorsanız deep web üzerindeki domain adresidir bu domain adresleri içerisinde bilgiler saklı olup herhangi bir şekilde kapanma riski yoktur. 

Yorumlar